Prescilla Una komt met nieuwe single Catch

Na het wereldwijde succes van de single “Up” en “I am” komt Prescilla Una nu met een single waar ze de medewerking heeft gevraagd van Huli and Young Prezi. Een combinatie die nu al als succesvol kan worden omschreven. De single die onlangs wereldwijd is verschenen en waarvoor Showbiziznfo/Geert Hakze de (wereldwijde) promotie verzorgd.

Een single die precies laat horen welke kant mbt muziekkeus Prescilla het liefst opgaat en ze ziet dat ze met haar keuzen vele mensen blij maakt. “Catch”is de derde single die van deze Canadese zangeres verschijnt en is ook de voorloper van een album waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd. De verwachting is dat de release ervan nog voor de zomer zal zijn. En dat ze ter promotie van het album ook Europa waaronder Nederland zal bezoeken. Prescilla Una’s single is beschikbaar als cd maar natuurlijk ook via de download en streaming sites