Paul Sterkenburg wint Internationale Muziek Award

Paul Sterkenburg kent een meer dan geweldige start van een nieuwe week. Deze singer songwriter heeft de afgelopen maanden vele instrumentale nummers opgenomen voor een album welke naar verwachting dit jaar zal verschijnen. En dat die instrumentale nummers bijzonder goed worden ontvangen blijkt wel uit de vele Airplay die “Lost in Dreams”kent. Radiostations in Engeland Schotland Ierland Noorwegen Duitsland Brazilie Nieuw Zeeland Australie hebben het nummer op de a-rotatie geplaatst. Mede door de vele Airplay is het nummer ook terecht gekomen bij The Acadamy Music Awards en deze wereldwijde organisatie heeft Paul Sterkenburg beloond met de BEST SONG INTRUMENTAL AWARD. Een kroon op het werk van Paul die stevig in zijn schoenen blijft staan en al weer druk is met de verdere opname van het album. Naast de AWARD die hij heeft ontvangen is Paul ook in de race voor nog een AWARD en wel de “Red Carpet Country Award” georganiseerd door Fair Play Country Music . Of hij deze krijgt moet hij nog even afwachten want begin november zullen deze muziekprijzen tijdens een feest in Ermelo worden uitgereikt