Pasadena Dream Band brengt Grand Prix versie van “Zandvoort”.

De hitsingle uit de 80-er jaren is opnieuw opgenomen en belooft weer een grote zomerhit te worden in 2020 Formule 1 De band van saxofonist Jan Kiewiet de Jonge speelt al jaren tijdens Formule 1 races en vorig jaar ontstond, op het circuit van Zandvoort, het idee om het nummer weer uit te brengen om de lobby voor terugkeer van F1 naar Nederland te ondersteunen.
Olav Mol Met Olav Mol als special guest heeft de band met de originele “Zandvoort” zangeres, Claudia Soumeru de nieuwe versie opgenomen. De vrolijke summervibe is nog sterker aanwezig dan weleer, de aanstekelijke track is helemaal van deze tijd en zal wederom op ieder dance event te horen zijn. 1986 De Pasadena Dream Band uit Zuid-Holland scoorde in de zomer van 1986 een grote hit met de single Zandvoort (geschreven door Peter Roos & Willem Snijders). De groep wordt in 1981 opgericht door de Leidse studenten Jan Kiewiet de Jonge en Laurents van Stenus.
In de 80-er jaren was de band een springplank voor menig professionele Nederlandse musicus.

Info:
web: www.pasadenadreamband.nl

Binnenkort de clip.