Nieuwe single Jennifer Ewbank

Momenteel werkt Jennifer Ewbank volop aan nieuw materiaal. “Ik heb door de jaren meer dan 70 songs geschreven dus daar gaan we nu een en ander van uitwerken. Intussen ben ik erg blij om in het kader van de Nashville Nights tour in België en Nederland deze tweede single, ‘The House That Built Me’, te kunnen releasen.
“Het is opnieuw naar m’n roots, country muziek. Hoewel we reeds aan het werken zijn aan commerciëler materiaal voor in de nabije toekomst, is dit een song die net als de meeste country liedjes heel vertellend is.  Dit nummer vertelt een verhaal over het huis waarin je bent opgegroeid, alle herinneringen daaraan.  Dat zijn meer dan vier muren. Zeker tijdens je jeugd. Het is bepalend voor wie je worden zal. Het tekent je.”, aldus Jennifer Ewbank.

Jennifer Ewbank verwierf bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland (2010), als halfzus van de John Ewbank, de componist van jurylid Marco Borsato. In 2011 kwam haar debuutalbum London Tree uit.

Jennifer Ewbank. Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez.