Nieuwe single Jeffrey Peters “Ga met mijn vrienden naar de kroeg“

Het is alweer de 9e single die uitkomt van deze allround zanger entertainer. Jeffrey is hiervoor op zoek gegaan naar muziek wat echt in zijn straatje ligt. Al eerder heeft hij covers van de country pop band The Mavericks uitgebracht en je merkt dat dit genre echt aanslaat bij het publiek.
Ook Raul Malo van The Mavericks zelf spreekt over een goede vertolking van hun nummers en ze zijn er trots op dat er weer een single bij komt.

Met een eigen geschreven tekst en een single die opgenomen is in zijn eigen studio heeft Jeffrey de productie geheel onder zijn eigen label Peters Music gehouden.
Met lekkere live instrumenten die hij zelf inspeelt en een echte heerlijke drive is Ga met mijn vrienden naar de kroeg en perfecte aansluiting op zijn eerdere singles. Met dat lekker country sausje eroverheen weet Jeffrey Peters wederom een lekkere single te lanceren.

3 maart is de online release van deze lekkere frisse nieuwe single.

Informatie, boekingen of interviews via petersmusic@kpnmail.nl