Nieuwe single De 2 W’s

De nieuwe single van het duo ” De 2 W’s ” is een heerlijke country-cover geworden . ” Whiskey in the Jar ” is een traditioneel Iers volksliedje dat werd geschreven in de 17e eeuw  en gaat over een struikrover die een kapitein heeft overvallen . Vervolgens word hij verraden  door een vrouw , Jenny . Vele verhalen doen in Ierland de ronde over de naam van de struikrover maar de meeste overeenkomsten zijn er met Patrick Fleming die in 1650 geëxecuteerd werd .
Het lied heeft vele artiesten geïnspireerd waaronder de uitvoering van The Dubliners ( 1968)  wel de bekendste is .

“De 2 W’s ” komen in dit , voor hun , bijzondere jaar met “Whiskey in the Jar ” die de aftrap is van de vele nummers die dit jaar gaan komen . Het bijzondere is namelijk dat het duo dat bestaat uit vader Paul en zoon Danny hun jubileumjaar vieren , 10 jaar “De 2 W’s ” .

De mannen blikken dit jaar terug op die muzikale 10 jaar en gaan ook nummers opnieuw uitbrengen die jaren geleden op hun repertoire stonden . Maar ook veel nieuwe muziek is te verwachten in 2020 .

Op 14 juni geven ” De 2 W’s ” een groot feest waar muzikaal teruggeblikt gaat worden maar waar ook zeker ” De 2 W’s ” van nu te horen zijn . Ze nemen u mee terug in de tijd met de liedjes van toen en gaan u kennis laten maken met de nummers van nu . De mooie nummers die u gewend bent zijn natuurlijk gebleven maar het repertoire is flink uitgebreid met Country . ” Whiskey in the Jar ” is daar het eerste voorbeeld van . Dus ook leuk voor de Linedancers.

Omdat er wat te vieren valt willen ” De 2 W’s ” dat dit jaar ook samen vieren met mensen
die ook een jubileum hebben . Ben je of ken je iemand die dit jaar een feest heeft of een
feest verdient dan ontvangen we dat graag in de mail info@tweewees.nl  Dat mogen personen zijn maar ook bedrijven , verenigingen , etc .

Het lijkt Paul en Danny ook ontzettend gezellig om deze zomer een campingtour te doen .
Staat u op een camping of bent u campingeigenaar / beheerder ?  Lijkt het u leuk om een gezellige middag of avond te hebben met ” De 2 W’s ” ? Ook dan is een email voldoende om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken . En ik weet zeker dat u verrast bent over die mogelijkheden .

” De 2 W’s ” komen uit Nieuw – Lekkerland . Als in uw radioprogramma of programmering de ruimte is voor een interview dan
zijn Paul en/of Danny daar altijd toe bereid . Dit gaat in overleg of ze naar de studio komen of dat het gesprek telefonisch is . Eventuele eerdere single’s kunnen van te  voren via Wetransfer naar u verzonden worden . Voor aanvragen van een interview en/of
verdere vragen kunt u een mail sturen naar info@tweewees.nl )

Meer informatie over ” De 2 W’s ” is te vinden op
www.tweewees.nl
https://www.facebook.com/de2Ws/