Nieuwe single Danny Lukassen – Je hebt me belazerd

De Amsterdamse volkszanger Danny Lukassen, bekend van onder meer de singles Zomer in Amsterdam en Ajax is kampioen, lanceert zijn nieuwe single Je hebt me belazerd.

De meezinger is van alle tijden, maar is daarnaast erg actueel door alle liefdesperikelen van onder meer Marco Borsato en André Hazes.
De inspiratie voor de single kwam volgens Danny Lukassen mede door het nieuws van de scheiding van Marco en Leontien Borsato en de driehoeksverhouding tussen André Hazes, Bridget Maasland en Monique Westenberg. Lukassen: ‘Bovendien heeft vrijwel iedereen zelf of in zijn of haar omgeving hier weleens mee te maken gehad. Hierdoor is het een heel herkenbaar nummer geworden. En zelf ben ik natuurlijk ook niet roomser dan de paus, haha!’ De single is volgens de zanger te typeren als de sound van André Hazes uit de jaren tachtig, maar dan met een modern, ‘2020-sausje’ eroverheen. ‘Ik ben ontzettend trots op dit nummer, het is mijn beste plaat tot nu toe geworden’, aldus Danny Lukassen.