Nieuw album WILLEM BARTH – DICHT BIJ JOU

‘Dicht Bij Jou’ is de titel van het nieuwste album van Willem Barth. De 44-jarige zanger uit Doetinchem, bekend van hits als ‘Aan Alle Mooie Meiden’, ‘Ik Wil Niet Weten Hoe Het Is’, ‘Lieve Heer, Heb Medelij’, ‘Ik Geef Me Over’ en ‘Zakken Naar De Grond’, presenteert gemiddeld om de twee jaar een nieuwe CD.

In de periodes tussen de release van zijn albums toont de zanger zijn veelzijdig op qua stijl sterk uiteenlopende singles. Van uiterst gevoelige levensliedjes zoals onlangs het nummer ‘Scheiden’ weer heel veel bijval kreeg, tot bijvoorbeeld een knaller van een zomerhit als ‘Zakken Naar De Grond’.

De populaire charmezanger, ruim 20 jaar actief in het circuit ondertussen, verrast ook op zijn nieuwste CD. Naast zijn meest recente singles ‘Ik Vind Het Moeilijk’, ‘Nooit Genoeg’, ‘Scheiden’ en ‘Ik Wil Niet Wachten’, staan nog 8 nieuwe songs op dit album uitgebracht door Nationale Artiesten Parade. IJzersterke levensliedjes worden afgewisseld met enerverende meezingers. Van swingend vrolijk dansbaar tot intiem en intens verwarmend, precies zoals we van Willem Barth gewend zijn. Met teksten en composities van o.a. Jeffrey Weber, Alie Bakker, Femke Reuvers, Fluitsma & van Tijn en Frank Verkooyen, is ‘Dicht Bij Jou’ van Willem Barth een absolute must have voor iedere liefhebber van het Nederlandstalig!

TRACKS: 01.Dicht Bij Jou | 02.Ik Heb Een Zwak Voor Jou | 03 Amsterdam | 04.Als Jij Nu Nog Niet Weet | 05.Je Hebt Me Al Te Vaak Bedrogen | 06.’t Wordt Tijd Dat Ik Je Nu Eens Zoen | 07.Verlies M’n Hart Toch Weer Aan Jou | 08.Ik Wil Niet Wachten | 09.Hart En Ziel | 10.Nooit Genoeg | 11.Dromen Worden Waar | 12.Scheiden |

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .