Mike Angelo komt met klassieker van Andre Hazes.

Mike Angelo uit Breda, heeft in zijn jeugd al vaak mee gedaan aan diverse playbackshows in het land en heeft er zelf een aantal. Toen Mike 18 jaar oud was kwam hij altijd bij zijn oom Theo en zongen ze altijd in de schuur waar zijn oom een studio had.
Zijn oom Theo zingt zelf ook al jaren en Mike ging dan ook vaak met hem mee naar zijn optredens. Op een avond werd de jonge Mike voor de leeuwen gegooid, zijn oom riep zijn neefje het podium op.  Mike vond het spannend en eng maar hij pakte de microfoon en begon te zingen. .
Hier begon eigenlijk de carrière van Mike zo’n beetje, hij kreeg boekingen.
Mike zong al best veel in Dordrecht en omstreken,  was vaak met zijn vrienden in de skihut te Rotterdam te vinden, en zijn vrienden hadden geregeld dat Mike mocht zingen op de bar.  Na 3 nummers gezongen te hebben kreeg Mike een aanbod om bij de skihut te gaan zingen en dit heeft hij ongeveer 7 jaar lang gedaan.  In die tijd heeft Mike zijn debuut singel ‘De boswandeling’ gemaakt.

Mike ging na deze mooie tijd zijn eigenweg als solozanger en trok hij door Nederland.  ‘Oh wat een meid’ werd zijn nieuwe single.
Nu komt hij met  ‘Ik ben een gokker’ en dat is een klassieker van Andre Hazes. Mike hoopt ook hiermee weer goed te scoren bij zijn publiek en op radioland.