Marvin de Geest – Lieve kleine meid

Vol trots presenteert Marvin de Geest z’n splinternieuwe single ‘Lieve kleine meid’. Bijna 2 jaar geleden werd hij de trotse vader van Rosalie. Een nummer laten maken dat over z’n dochtertje zou gaan, stond al geruime tijd op z’n verlanglijstje.

Op datzelfde verlanglijstje stond de wens om ooit een samenwerking aan te gaan met Manfred Jongenelis. Beide regels kunnen nu met een dikke stift worden doorgestreept.Marvin zingt al ruim 10 jaar en treedt hoofdzakelijk op in de regio Arnhem-Nijmegen-Doetinchem. Zo af en toe wordt hij geboekt in een ander gedeelte van Nederland. Als het aan hem ligt komt daar spoedig verandering in. Het lied ‘Lieve kleine meid’ zou voor hem wel eens de grote doorbraak kunnen worden. Het is een ontzettend vrolijke radioplaat met een volks randje welke geschreven is door Diane Theunissen.