Martine Fleming laat ons genieten van “Always Forever”

Always Forever de nieuwe single van Martine Fleming is verschenen. “Superfijn natuurlijk en tegelijk ook gek om in deze tijd een nieuwe single uit te brengen, met het Coronavirus en alles wat dit teweeg brengt. Maar tegelijk kan muziek in deze tijd juist ook een hele mooie bijdrage leveren.

En dit nummer gaat over onvoorwaardelijke liefde, er zijn voor iemand ook als je even niet bij elkaar kunt zijn. Het is geschreven vanuit mijn hart, voor jou. En ik denk dat we dat op dit moment heel goed kunnen gebruiken”. Aldus Martine
Always Forever
Always Forever gaat dus over de liefde, over hoe je iemand op de achtergrond kunt steunen, ook als deze persoon je even niet nodig heeft. Het gaat over er echt zijn voor iemand, onvoorwaardelijk, zodat die persoon voelt dat hij/zij altijd op je kan leunen, mocht dat nodig zijn..
“Always Forever” is wereldwijd verschenen en vanaf nu te downloaden – te streamen en natuurlijk kun je hen toevoegen bij je favorieten en aanvragen bij het radiostation waar je graag naar luistert.