La Familia – Vrede

In deze tijd van globale onzekerheid over het behoud van onze gezondheid, onze vrijheid van bewegen en de economische gevolgen die de pandemie voor ons allen heeft, biedt het zingende gezin La Familia aan alle families en alleenstaanden troost en bemoediging met een aantal mooie liedjes, die zij zelf hebben geschreven.

Een daarvan is het liedje “Vrede” dat iedereen uitnodigt om de vrede in onszelf te bewaren, elkaar te ondersteunen en omarmen, al is het op fysieke afstand van elkaar. We leven in ons land dit jaar al weer 75 jaar in vrijheid en voelen in deze tijd eens te meer hoe waardevol die vrijheid is. Ter herinnering aan die periode heeft La Familia als bonustrack gekozen voor het lied “Land Of Hope & Glory”, waarmee het muzikale icoon van de tweede wereld oorlog: Dame Vera Lynn in Nederland bekendheid kreeg. Bijzonder is dat zangeres Carla van La Familia dit lied ooit samen met Vera Lynn heeft gezongen toen zij in ons land de Prix d’humanit√© kreeg uitgereikt.

Vocalisten: La Familia; Belinda Vermeer, Carla van der Veldt, Paul Rosenboom, Angelina