JOY WOELDERS & ARJAN VENEMANN gaan zaterdag LIVE VOOR FANS !!

Na de berichtgeving met maatregelen tegen verspreiding van het corona virus, vielen voor veel artiesten de optredens in het water. Zo ook voor Joy Woelders uit Hardenberg en Arjan Venemann uit Hoogeveen, beide natuurlijk bekend van liedjes als; ‘Ik wil nu met je dansen’ en ‘Lena’. Beide mannen hadden hetzelfde idee om dan zelf maar een optreden te creëren, want wat moet je nu anders nog in het weekend? Een ludieke actie welke Zaterdag 21 maart 2020 online te volgen zal zijn via Facebook, zoals ze zelf omschrijven een ‘Online corona vrij optreden’.

Ze zullen deze avond ook andere liedjes ten gehore brengen, kleine liedjes en liedjes in bijvoorbeeld een akoestische setting. Een flinke dosis humor en een gezellig avondje voor de ‘buis’ met Joy en Arjan, daar zullen ze zeker garant voor staan.

Schakel 21 maart 2020 in vanaf 19:00 uur, want dan gaan ze dubbel live! Live vanuit de studio van Hans Aalbers Recordings en Arjan Venemann (AV audio producties). in Nederhorst den Berg

Publiek zal het event wegens de corona epidemie helaas niet bij kunnen wonen.

Volg ze via de speciale event pagina: https://www.facebook.com/events/202420351073124/?notif_t=plan_user_joined&notif_i d=1584195745236411