Jong muziektalent Denise brengt single ‘Waar Blijf Je Nou’ uit

Op het eerste gehoor zou je niet zeggen dat Denise van Boxtel pas 1,5 jaar geleden is begonnen met zingen. Ze mag dan nog maar 12 jaar oud zijn maar heeft in korte tijd al aardig wat podiumervaring opgedaan. Vandaag released zij haar nieuwe single ‘Waar Blijf je Nou’.

Met ‘Waar blijf je nou’ laat Denise een ander geluid dan op haar voorgaande liedjes horen. Voor de opnames van dit nummer dook zij de legendarische Soundwise studio in om hier te werken met Kirsten Michel, Joos van Leeuwen en Jimmy van den Nieuwenhuizen.

Over Denise Denise (2008) groeit op het in het kleine Brabantse dorpje Schelluinen. Het muzikale balletje begint in 2018 pas te rollen als ze tijdens het wachten op een meet & greet met rapper Mula B door zijn producer Palenko wordt gevraagd om achter de microfoon te kruipen. Haar stemgeluid blijkt boven verwachting goed en Denise krijgt het advies om door te gaan met zingen. En zo geschiedde. Zingen begon als een hobby, maar is inmiddels een grote passie van Denise geworden. Met het uitbrengen van dit nummer en bijbehorende videoclip gaat er voor haar een droom in vervulling.

Ik vind zingen heel leuk om te doen en ben al heel blij met alle reacties die ik tot nu op eerdere optredens en liedjes heb gekregen. Mijn grootste droom is om hier mee door te kunnen gaan en het zou wel echt te gek zijn als ik er, later als ik groot ben, mijn beroep van zou kunnen maken, aldus een trotse Denise. ‘Waar blijf je nou’ is vanaf nu te beluisteren via alle streaming platforms.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .