Henk Wijngaard – Ik wil jou

Na het geweldige succes van de eerste single ” Tranen op het stuur ” van het gelijknamige spectaculaire album van Henk Wijngaard komt Telstar / Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit schitterende album dat door de pers / radio en TV en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.

Na zijn optredens in de mega – campagnes voor Beequip en Lotto is Henk Wijngaard niet meer weg te denken en zijn nieuwe singel ” Ik wil jou ” zal door het grote publiek spontaan omarmd worden. Het is een schitterende ballade waarin onze held je meeneemt naar de Highlands van Schotland. De jongens op de weg zullen bij het horen van deze grandioze single nog harder gaan rijden terwijl de mensen thuis zullen wegdromen bij de melancholische klanken uit Schotland en de karakteristieke stem van deze koning van de weg! En als bonus-track doet hij zijn “Met de vlam in de pijp 2020” er ook bij om iedereen nogmaals een warm hart toe te dragen.