Die Holländer zijn voornemens loflied Max Verstappen uit te brengen

‘Glory Glory Max Verstappen’ van Die Holländer kan wel eens een nieuw Nederlands Volks-Sportlied gaan worden. Na een afwezigheid van 35 jaar vindt op zondag 3 mei 2020 een nieuwe editie plaats van de Grand Prix in Zandvoort. Dat was voor Santa Rosa zanger Willem Vogels reden om een tekst te schrijven op de melodielijn van ‘Glory Glory Hallelujah’.

Samen met producer Kees Tel heeft Wim dit ‘geschenk voor Max’ uitgewerkt dat door Die Holländer wordt gezongen en wordt uitgebracht onder het Rood-Hit-Blauw label.

Martino en Laura het kersverse duo “Die Holländer” dat onlangs door platenbaas Ronald Visch werd gepresenteerd, voelt zich zeer vereerd dat Willem hen gevraagd heeft om deze single uit te brengen. ‘Willem Vogels is geen onbekende in de muziekwereld en hij heeft destijds voor het Nederlands elftal ‘Viva Hollandia’ geschreven. Dat lied is een evergreen die je over 20 jaar nog meezingt. Hoe mooi zou het zijn als dat ook met ‘Glory Glory Max Verstappen’ gaat gebeuren. Wij zijn ervan overtuigt dat wanneer het nummer uit de speakers knalt tijdens b.v. de race, het publiek op de tribune, voor de TV of in de kroeg helemaal uit zijn dak gaat. Het is een loflied aan Max Verstappen, maar ook een lied voor het volk’, onthullen Martino en Laura.

De singleopbrengst wordt gedoneerd aan het Prinses Maxima Centrum. Deze stichting zet zich in voor kinderen met kanker. Willem Vogels kwam met de gedachte vanwege voormalig autocoureur Robert Doornbos. Bij de dochter van Robert werd twee jaar geleden een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Na een zware behandeling is Jara gelukkig gezond verklaard. ‘Laten we hopen dat we een mooi bedrag aan deze stichting kunnen overhandigen dan dragen we met z’n allen ook een mooi steentje bij! Ook Max zal dit erg waarderen’, volgens Willem Vogels en ‘Die Holländer’.

De CD single ‘Glory Glory Max Verstappen’ zal spoedig verschijnen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.