De Ballermannen 3.0 ‘Het Noorderlicht’

Wie zou er niet eens willen kijken, bij één van de romantische plekken op deze aardbodem?  Je hebt er vast wel eens over gedroomd, de Ballermannen 3.0 in ieder geval wel! In deze bizarre tijden omtrent het Corona virus zorgen deze dromen wellicht voor iet wat verlichting.
Ze zingen met hun debuut plaat over ‘Het Noorderlicht’, dat klinkt al heel sprookjesachtig toch?
Wie ze zijn is net zo mysterieus als de titel. Een nieuwe act welke prachtige liedjes brengen in een Ballermann / après ski jasje.
Drie mannen welke ook op het podium garant staan voor één groot feest.
Op de dag wanneer de astronomische lente begint in het noordelijk halfrond luiden zij dat gelijk feestelijk in. Het werdt namelijk hoog tijd voor deze datum vonden de Ballermannen. Er komt tevens een zogenoemde ‘B’-kant voor de gene die nog een extra sausje wilt gooien over de term ‘Feest’.

Mysterieus? Nu is die mysterie opgelost en zal de clip te zien zijn op YouTube, en zijn de tracks te beluisteren via o.a. Spotify.

AVmusic