Davina Michelle in leeg Ahoy met Snelle & DI-RECT ; 17 MILJOEN MENSEN

Radio 538 en Davina Michelle willen alle Nederlanders extra energie geven en een hart onder de riem steken tijdens de coronacrisis. Onder de noemer ’17 Miljoen Mensen’ geeft Davina Michelle vier akoestische optredens in een leeg Ahoy in Rotterdam.

In de eerste aflevering wordt zij bijgestaan door Snelle en DI-RECT. Iedere aflevering van ’17 Miljoen Mensen’ eindigt met een versie van ’15 miljoen mensen’. Deze week zingt Davina een speciale uitvoering met Snelle.

Abonneer je en mis niets van je favoriete muziekseries: http://538.to/2lkYD1F.

Op 538 zie je de grootste sterren (nationaal & internationaal) in muziekseries zoals Release Reacties, Music Memories, 2 Days en 538 On Set. Daarnaast check je de beste optredens & video’s van onze evenementen zoals 538 Koningsdag en Das Coen Und Sander Fest. Voor iedereen die fan is van de muziek & artiesten van 538.

Onze andere kanalen:

538 Plus gaat verder dan muziek en duikt in daily life & trending onderwerpen met series als Game Caves en Cashen of Flashen: http://www.youtube.com/538plus.

De beste fragmenten van onze radioshows zoals de 538 Ochtendshow met Frank Dane vind je op ons 538 Gemist kanaal: http://www.youtube.com/538gemist.