“Beloof me” mag de nieuwe single zijn van gewoon Henri

In deze rare tijden is het belangrijk dat je de connectie met elkaar niet verliest!!!  Gewoon Henri en Juan Richard wouden graag een liedje maken om de mensen in deze tijd een hart onder de riem te steken dus zijn ze de studio in gedoken en niet gestopt tot het liedje klaar was en zo is “Beloof Me” ontstaan.

Een nummer die de mensen eraan moet herinneren om in deze onzekere tijd waarin de meeste mensen thuiszitten, de connectie met elkaar weer te versterken en dus zo het beste uit de situatie te halen waar we ons allemaal in bevinden…

Geniet weer mee van een super mooie productie van productiemaatschappij East, en één ding is zeker, u luistert niet naar het laatste liedje van Gewoon Henri. In no-time is hij een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek. Hij heeft over vele gevoelige onderwerpen al gezongen, waar vele mensen zich mee kunnen identificeren. Gewoon Henri is naast zanger dus ook Tatoeëerder in Almelo, maar werkt in de muziek samen met een vast team. Met dit goede team, waaronder een gitarist, pianist, producer, management en plugger is de trein niet meer te stoppen.