Award winning Songwriter komt met nieuwe single

In de aanloop naar een geheel nieuw album, presenteert Esther van Kommer haar nieuwe single “Little Boy”. Een aandoenlijk verhaal over het feit dat wij allemaal in onschuld worden geboren, maar dat er tijdens onze levensloop zoveel kan gebeuren. Dingen die ons vormen. Naast alle mooie dingen, maken helaas de negatieve ervaringen ons ook tot wie we zijn.

Esther heeft in 2019 een Golden Award gewonnen als “Female Vocalist of the Year” in Atlanta USA. Het zingen en liedjes schrijven zit deze talentvolle dame in het bloed. En dat wordt wereldwijd erkend en gewaardeerd.

Met haar songs maakt Esther veel los bij de luisteraars. Welk genre? Je kunt het Country, Folk of Americana noemen, maar Esther blijft gewoon zichzelf in optima forma!

Little Boy is vanaf 27 maart via alle muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en Apple Music te streamen of te downloaden.