ZANGERES MARY VAN BAAL WIL EEN TRAPJE NAAR DE HEMEL

Mary van Baal uit Rheden heeft haar vader nooit gekend en zit daarom met nog vele vragen, het liefst had zij een trapje naar de hemel, zodat ze even daar heen kon om te praten met hem. Het zeer gevoelige nummer “Een trapje naar de hemel” is geschreven door Frank van Etten.

Hij kon precies het gevoel omschrijven in de tekst die Mary van Baal voelde. En samen met het team van de Melody Music Sound is deze productie tot stand gekomen. Vele mensen die hun dierbare missen en nog vragen hebben, zullen zich in dit lied herkennen.

In het dagelijkse leven is Mary van Baal receptioniste/telefoniste bij een GGZ instelling, en zal ongetwijfeld hier ook deze verhalen regelmatig horen. Daarom wilde zij heel graag haar levensgeschiedenis verwerken in het zingen, andere mensen mijn verhaal laten horen en misschien vinden zij dan troost in mijn songs. Mijn leven is niet altijd over rozen gegaan, ik heb geen fijne jeugd gehad omdat mijn ouders mij hebben afgestaan en hierdoor kwam ik terecht in een pleeggezin. Het geluk kwam jaren later pas echt, 38 jaar geleden ben ik getrouwd en ben nog steeds gelukkig met mijn man Ed en mijn kinderen. Tevens heb ik 3 kleinkinderen waar ik heel veel van hou. De liefde van mijn gezin en kleinkinderen en het zingen geeft mij heel veel energie.

De studio van Frank van Etten geeft mij rust. Jasar neemt mijn nummers op en is een grote steun voor mij tijdens de opname.

Ik ben blij met de mensen, die samen met Melody Music Sound werken aan een mooi resultaat van mijn songs.