Zanger Joy Woelders schenkt opbrengst kaartverkoop aan eenzame ouderen

Op 8 februari 2020 organiseerde Hardenberger Joy Woelders een eigen muziekavond. In een uitverkochte zaal in Hardenberg beleefde hij samen met de aanwezigen een geweldige tweede editie van “Joy Woelders Live”.

Joy Woelders geeft aan het prachtig te vinden om dit te kunnen doen in zijn eigen woonplaats Hardenberg. Je reist het hele land door en staat op vele podia’ s, maar optreden in je eigen woonplaats heeft toch altijd iets extra’s aldus de zanger. Joy Woelders schenkt de opbrengst van de kaartverkoop volledig aan een goed doel en koos als doel voor de eenzame ouderen. Naast het zingen is Joy Woelders eigenaar van zorgwinkel Kymco EnJoy en ziet dat er veel eenzaamheid is onder de ouderen Tijdens Joy Woelders live hebben we geld ingezameld voor de eenzame ouderen, dit heeft een prachtig bedrag van € ???.?? ???? opgeleverd.

Met dit bedrag gaat Joy Woelders in samenwerking met zijn beste vriend Roy Bakhuis van Grietje’s catering uit Westerhaar, op maandag 16 maart 2020 een fantastische avond organiseren voor deze eenzame ouderen.

Er hebben zich veel mensen aangemeld, en we zullen uit alle aanmeldingen 25 mensen kiezen, en deze mensen dan een avond bezorgen om nooit te vergeten.