Wie is er veel te mooi voor Joey Bos ?

Voor 22 jarige Joey Bos uit Zaltbommel, is  “Jij Bent Veel Te Mooi ” zijn 3e Single en afkomstig van zijn debuutalbum genaamd “Betoverend Mooi ” Het album is geschreven door niemand minder dan volkszanger Henk Damen.

Henk is bekend van zijn hits ‘Zij valt op de dj’, ‘Laat mij alleen’ en zijn recente single ‘Julia ‘.
Joey wilde graag een eigen single uitbrengen en deze deed het best wel goed en vele goede recensies besloot Joey met het team er toch maar een album van te maken, de heren van BLING MUSIC Henk Damen,  Candy Cornuijt en Jeff Bosch hebben er iets moois van
gemaakt. Maar ook hoopt Joey natuurlijk dat ook deze Single net als zijn debuutalbum goed ontvangen zal worden door het publiek en radiostations.

4 april zal zijn album presentatie zijn, in de Roadhouse te Zaltbommel.