Trinity proost, op de liefde met nieuwe single ‘Ik ben van jou, en jij van mij ‘

Trinity is een Nederlandse worldbeat-band die bestaat uit vier personen: de broers Johan, Elbert en Niek Smelt, en hun vriend Bert Bos. Hun VALENTIJNSINGLE is nu uit en heeft de titel ‘Ik ben van jou, en jij van mij ‘ gekregen.

Trinity; “We grijpen Valentijnsdag met beide handen aan om een van onze favoriete nummers van de laatste tijd officieel uit te brengen. Tijdens de intieme Gathering tour speelden we ‘m al regelmatig met als gevolg allemaal geliefde die elkaar zwoel aankeken en vastpakten. En nu is het zover: ‘Ik Ben Van Jou’ (en jij van mij)’ is officieel klaar en jullie krijgen dit nieuwe nummer als eerste te horen.

Als je ons al lange tijd volgt dan zul je ons nummer ‘Miracle’ meteen herkennen van het album ‘Desert Rain’ uit 2016. Nu hebben we ‘m in onze moerstaal vertaald en het arabisch klinkende refrein ook op woorden gezet, wat een totaal nieuw liedje oplevert die meer richting de nederpop gaat. Benieuwd wat je er van vindt!

Hoe het nummer ontstond? We werden getriggerd door een opmerking van Idan Raichel, een wereldmuzikant uit Israel die we volgen, die stelde dat er meer liefdesliedjes nodig zijn in de stijl van het boek Hooglied. Waarin zinnebeeldige taal wordt gebruikt om alle facetten van de liefde te verwoorden. Vaak zijn liefdesliedjes OF heel plat OF te zweverig en vergeestelijkt. Dus hier is onze duit in het zakje: Trinity’s Hooglied!’

We hopen dat onze following dit liedje aangrijpt om de liefde en of hun liefdesleven te vieren en te verdiepen. En natuurlijk dat ons geluid en onze intenties, ook in het liefdesliedjes- genre, z’n weg zal vinden.’

Proost, op de liefde!