Stef Ekkel start met eigen TV programma “De WensExpress”.

Binnenkort zullen de opnames gaan starten van een nieuw Tv-programma genaamd De WensExpress. In dit programma zal Stef Ekkel kleine en grote wensen in vervulling laten gaan van mensen die zelf (om welke reden dan ook) niet de mogelijkheid hebben om hun eigen wens te realiseren.
Echter is het juist niet de bedoeling dat deze mensen zichzelf opgeven voor dit programma, maar dat ze worden opgegeven door iemand anders die vind dat hij/zij/hun wel een steuntje in de rug zou(den) kunnen gebruiken en we willen natuurlijk vooral weten waarom zij diegene(n) een hart onder de riem willen steken.

Stef Ekkel: “We zijn juist op zoek naar de bijzondere verhalen die achter iemands wens zitten.
Wat hebben ze meegemaakt en waarom verdienen ze het om eens goed in het zonnetje gezet te worden”. Vanaf maart zullen de opnames gaan starten en zal Stef met zijn WensExpress door het land gaan toeren om de meest uiteenlopende wensen in vervulling te laten gaan! De uitzendingen zullen pas vanaf dit najaar te zien zijn op het eigen YouTube-kanaal van  De WensExpress, maar uiteraard kun je je nu al abonneren op dit kanaal of op onze Facebookpagina.

• Facebook >> http://www.facebook.com/dewensexpress
Dus ken jij iemand die een hele mooie wens heeft en dit ontzettend verdiend, geef diegene dan nu op via wensexpress@stefekkel.nl en laat ons vooral ook weten waarom wij deze wens in vervulling zouden moeten laten gaan. Wie weet komen wij dan heel snel op bezoek met De Wensexpress.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tkvqxmWhVQE