SEBASTIAAN DE LANGEN brengt (Frans Bauer) lied voor deTRUCKERSVROUW

Als Sterren aan de hemel staan, dan dendert zijn diesel door, want daar is hij trucker voor is een regel uit het nieuwe nummer van Sebastiaan de langen Het nieuwe nummer van Sebastiaan de Langen “De vrouw van een trucker” is een oud nummer van Frans Bauer.

Sebastiaan vond dit zo’n geweldig lied dat hij er een snelle orkestband van heeft laten maken om er een feestnummer van te maken. Deze single breng ik speciaal uit voor alle vrouwen die houden van hun trucker die vaak van huis zijn, aldus Sebastiaan de Langen

Sebastiaan de Langen is 28 jaar oud en geboren en getogen in Vreeswijk, Nieuwegein. Hij is getrouwd met zijn lieve vrouw Cindy en hebben een zoontje waar ze beiden vreselijk trots op zijn. Sebastiaan de Langen is dus zelf ook beroeps chauffeur, iets wat hij van huis uit mee heeft gekregen en zijn vrouw Cindy weet wat het is om met een beroeps chauffeur getrouwd te zijn. Onder het rijden in Nederland en Europa mag ik erg graag zingen en teksten schrijven voor mezelf. In de vrije weekenden zong ik in cafés of bij familie gelegenheden en zo ben ik met optredens begonnen. Het liefst zing ik feestnummers, iets waar ik zelf in op ga.

Ik ben in 2019 in contact gekomen met tekstschrijver en producer Roy Otters. Na wat nummers te hebben gemaakt, o.a. “Griekse melodie”, “Hoor je die muziek” en “Genieten van de zomerzon” staat er ook dit jaar veel te gebeuren. Om te beginnen dus met mijn nieuwe single “De vrouw van een trucker” waar ook een clip bij gemaakt is, deze clip werd in 3 dagen tijd al meer dan 6500x bekeken.

Op elk feestje waar Sebastiaan de Langen verschijnt wordt het een nog groter feest, de polonaise wordt in gang gezet en de voetjes gaan van de vloer.

Dit is het mooiste wat er is en daar ben ik heel trots op!