Ruim 40 jaar na de hit van de Havenzangers, komt Gansie met Haagse versie van “Oh, Heideroosje”

Het Carnaval kan voor feestzanger Gansie uit Amersfoort gaan beginnen !!!! Alaaaafffff Het aloude nummer Oh, Heideroosje wat in 1954 in Belgie is gemaakt en al door diverse artiesten is gezongen is in een echt Haags jasje gestoken door zanger Gansie.

Meezingen en lachen om het Haagse accent, dus volop feest met dit oude nummer. Marco de Gans, een gezellige vent uit Amersfoort die muziek als rode draad in zijn leven heeft.

Vanaf zijn 14e actief in de muziek als DJ op feestjes en partijtjes. Later als drummer in diverse coverbandjes en de laatste 25 jaar op diverse instrumenten in een dweilorkest. Kortom: Marco ademt muziek . Het nummer “Oh, Heideroosje” is dus in 1954 uitgebracht door Ray Franky een zanger geboren in Frankrijk maar later verhuist naar Belgie, waar hij in die jaren een grote ster was met vele Nederlandstalige feestnummers. In 1978 kreeg Nederland met het Lied Oh, Heideroosje te maken toen de Havenzangers er een grote hit mee scoorden. Dat Marco dit nummer is gaan opnemen is eigenlijk niet zo gek, want hij heeft al vaker een oud nummer in een nieuw jasje gestoken. Een paar jaar geleden het “Bananen lied” en vorig jaar met Carnaval “Ballen in me buik”

Nu dan ruim 40 jaar na de hit van de Havenzangers komt Gansie met het nummer “Oh, Heideroosje”

Dus Allaaaffff met “Oh, Heideroosje”