Rob van Daal ft. Jan & Erwin; “Nog eentje dan”

Rob van Daal komt met een nieuwe single samen met zijn collega zangers Jan Woudenberg & Erwin Haarmans Het is een stuk wat Jochem Meijer in zijn shows gebruikt dus een en al feest!!!
Rob had na zijn middelbare school verschillende baantjes. Uiteindelijk werd hij dj in een café in Geertruidenberg. Omdat hij regelmatig meezong, werd hij bekend als De zingende barkeeper. Hij kreeg een contract bij een platenmaatschappij en kon hier Nederlandstalig repertoire opnemen.

Hij werd vooral bekend door zijn singles Ik wil een kus en In dat kleine cafeetje. De afgelopen jaren is Rob van Daal, erg actief geweest in een breed genre: verschillende aantal singles, en optredens in cafés, zalen en feesttenten door heel Nederland. Op tv was ook hij te zien in Bloed,  Zweet & Tranen. De rest is geschiedenis Rob is niet meer weg te denken bij de Nederlandstalige
radiozenders.

A.s. vrijdag 7-02-2020 komt de officiële videoclip uit!