Rob van Daal ft. Jan & Erwin aangepaste versie single “EEN BIERTJE NOG”

Rob van Daal komt met een nieuwe single samen met zijn collega zangers Jan Woudenberg & Erwin Haarmans.
Rob had na zijn middelbare school een café́ in Geertruidenberg barkeeper En was o.a. dj in ‘De zingende’ Ik wil een kus en In dat kleine cafeetje. De verschillende baantjes. Uiteindelijk werd hij omdat hij regelmatig meezong, werd hij bekend als Hij kreeg een contract bij een platenmaatschappij en kon hier Nederlandstalig repertoire opnemen. Hij werd vooral bekend door zijn vele singles afgelopen jaren is Rob van Daal erg actief geweest in een breed genre: verschillende aantal singles, en optredens in cafés, zalen en feesttenten door heel Nederland. Op tv was ook hij te zien in Bloed, Zweet & Tranen. De rest is geschiedenis Rob is niet meer weg te denken bij de Nederlandstalige radiozenders.