Relatie André Hazes en Bridget Maasland over.

André en Bridget zetten punt achter relatie. De prille liefde tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) is na drie maanden alweer voorbij, zo bevestigen de twee aan RTL Boulevard.

RTL Boulevard schrijft; Volgens de twee is alle aandacht van de afgelopen tijd de doodsteek geweest voor de relatie. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo laten ze weten. André Hazes en Bridget Maasland maakten in november wereldkundig elkaar meer dan leuk te vinden. “Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, liet de zanger destijds weten aan RTL Boulevard.

Het management van André laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat de relatie inderdaad na drie maanden is beëindigd. “Met oog op het feit dat het om privéomstandigheden gaat, vraagt het management om André en Bridget rust te gunnen en met respect om te gaan met de huidige omstandigheden. De eerder ingestelde mediastop blijft van kracht.”
Ondertussen plaatst André op zijn Instagram wel verschillende foto’s en video’s van opnames waar hij nu aanwezig is.