PETER BEENSE komt ’s nachts bij je spoken Als Hij Niet Meer Leeft

Peter Beense weet het zeker: Als ‘magere Hein’ heeft hij geen enkele moeite meer met lijnen! Daarnaast doet de gezelligste volkszanger van Nederland voor jou nog een extra duit in het zakje van zijn testament: Hij komt zeker weten ’s nachts bij je spoken!

Geen dreigement.. wél een belofte! Zie hier de ingrediënten van ‘Als Ik Niet Meer Leef’, de nieuwste single van Peter Beense. Een kneiter van een feestplaat dat alles in zich heeft dé opvolger te worden van zijn ondertussen tot feestklassieker verworden hit uit 2012: ‘Laat Ze Maar Lullen’.

‘Als Ik Niet Meer Leef’ is een fonkelnieuwe feestplaat waar Frank Berghuis en Frank Verkooyen tekenden voor de tekst en muziek. Uiteraard is het geheel opgenomen en geproduceerd in The Boom! Music studio in Breda en is het op de markt gekomen via platenlabel Nationale Artiesten Parade. Het liedje, met dik drie minuten feestgarantie, herbergt een uiterst vermakelijke tekst, eentje met een vette knipoog enerzijds maar met aan de andere kant de waarschuwing dat we nog lang niet af zijn van.. Peter Beense!
Voor management en boekingen: Volendam Music B.V.