NIEUWE SINGLE VOOR KEVIN SMIT ‘EEN DAG UIT DUIZEND DROMEN’

Vandaag zal de nieuwe single ‘Een dag uit duizend dromen’ van Kevin Smit verschijnen. De liefhebbers in het genre zullen de single direct herkennen, het origineel is namelijk van zanger Frans Bauer.

Kevin Smit over zijn keuze om ‘Een dag uit duizend dromen’ op te nemen: “Bijna 15 jaar geleden ben ik begonnen met zingen. Als klein jochie stond ik op mijn slaapkamertje hele concerten van Frans Bauer mee te zingen. Eigenlijk is dat het begin van de artiest Kevin Smit geweest. Nu 15 jaar later zijn meerdere dromen uitgekomen en neem ik zelfs in de studio (van Emile Hartkamp en Norus Padidar) waar de grote hits van Bauer zijn gemaakt op. Tijdens diverse sessies met producer Emile Hartkamp hebben we meerdere liedjes opgenomen en zo heb ik ‘Een dag uit duizend dromen’ laten maken voor de optredens. Het publiek reageert zo goed op mijn versie van het liedje dat ik heb besloten om het uit te brengen als single.”

De single wordt uitgebracht door DSMP en zal verkrijgbaar zijn via alle download- en streaming portals.
De videoclip van de single ‘Een dag uit duizend dromen’ zal later deze maand verschijnen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .