NIEUWE SINGLE VAN MARCO SCHOUTEN “ MI AMORE”

Zanger Marco Schouten, geboren te Almelo en tegenwoordig woonachtig in het Duitse Schüttorf, komt met zijn nieuwe singel “Mi Amore”. Begin Februari heeft Marco dit nummer al uitgebracht, maar is er eigenkijk verder weinig aandacht aan besteed.
Het was sowieso de bedoeling van Marco Schuiten om het nummer “Mi Amore”, een cover van Semino Rossi, op zijn album, “Ik hou niet op”, die op 6 juni 2020 uitkomt te zetten. Maar tijdens de carnaval werd dit nummer zo goed opgepakt en meegezongen dat Marco Schouten besloten heeft om het nummer extra onder de aandacht te laten brengen. Marco is pas op latere leeftijd actief het muziekwereldje in gestapt, pas in 2005 heeft hij het zingen opgepakt en sinds 2011 is Marco op de solo tour. Hij heeft diverse singels uitgebracht afgelopen jaren, en deze werden veelvuldig gedraaid op de landelijke radiostations.
Na een zware periode dook Marco Schouten in 2016 de studio weer in om een eerbetoon en herinnering aan zijn overleden vader te maken. Dat resulteerde in het gevoelige ‘Hotel Engel” waarin Marco nog één keer proost met zijn zo geliefde vader. Daarna bracht hij nog diverse nummers uit en ook zijn laatste single “Tot de Eeuwigheid” heeft het erg goed gedaan.
“Mi Amore” is een super mooi nummer geworden en dat blijkt wel uit de enthousiaste reacties die hij al op het nummer heeft ontvangen. Marco Schouten is trots op deze mooie productie en dankbaar voor de positieve reactie”s op “Mi Amore”.