Nieuwe single Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar

De kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is.

Lorenzo is een opvallende verschijning, vol met tatoeages waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om zijn grote wens uit te laten komen en de top te bereiken en is hier vastberaden in.

Op jonge leeftijd begon Lorenzo zijn zang talent te ontwikkelen en dat bleef niet onopgemerkt. Gaandeweg de tijd begon Lorenzo met kleine optredens in cafés en ging hij mee doen aan talentenjachten. Ook hier werd zijn talent erkent en de juryleden van de talentenjachten deelden de mening dat Lorenzo een ‘hele grote artiest’ zou kunnen worden. Dit gaf Lorenzo steeds meer vertrouwen in het bereiken van zijn doel.

Na het winnen van verschillende talentenjachten mocht hij gaan optreden op festivals en evenementen. Zijn bekendheid in de regio Leiden werd steeds groter en kwam hij korte tijd later in gesprek met de eigenaar van een management & boekingsbureau en er volgde een samenwerking. Door deze samenwerking kreeg Lorenzo steeds meer optredens en zijn bekendheid groeide in de regio.

Lorenzo trad veel op in de omgeving van Leiden maar wilde graag meer bekendheid genereren buiten de regio. Amsterdam was de eerste stap en het duurde niet lang voor Lorenzo om ook hier de mensen te enthousiasmeren met zijn optredens en begon hij met regelmaat op te treden bij de diverse bekende Amsterdamse feestcafés.
Eind 2014 deed Lorenzo mee aan het programma “Bloed, Zweet & Tranen”, dit programma werd in 2015 uitgezonden.