MICHAEL VAN DER PLAS & RENE VINK ZINGEN SPECIAAL LIED

Michael van der Plas en Rene Vink zijn half broers en komen met “ Mijn schaduw in de kou” een lied wat is gebaseerd op het overlijden van hun vader en beschrijft het gemis van deze man. Michael van der Plas is zeker geen onbekende in Entertainment wereld, en timmert als zanger entertainer lekker aan de weg.

Michael van der Plas vertelt, Ik ben in 2016 begonnen met een lied getiteld “Aan Spanje heb ik heb mijn hart verloren” en als grap heb ik daarna meerdere nummers uit gebracht zoals: “Laat de boel de boel” en “Manusje van alles” Ook Rene Vink is een drukke ondernemer en heeft samen met mijn broer het familie café in Scheveningen. Behalve dat dit het gezelligste feestcafé van Den Haag en Scheveningen is, mag dit café ook de ideale locatie voor het vieren van een eigen feestje zijn! Samen met Rene Vink hebben deze mannen maar een doel, en dat is mensen aan het lachen maken en leuke avonden bezorgen. Naast de feestmuziek die daar veel te horen is en niet alleen door optredens van Michael en Rene, maar ook van bekende artiesten. Zal daar ook het nummer “Mijn schaduw in de kou” te horen zijn, wat een totaal ander nummer is en daarom is dit juist zo bijzonder.

Beide mannen hopen dan ook dat ze met dit speciale lied een gevoelige snaar raken bij het publiek en laten ze zien dat het niet alleen maar feestmuziek is wat de klok slaat.

Frank van Etten stond garant voor de tekst en muziek van dit nummer, deze man weet als geen ander de gevoelige snaar te raken met zijn liedjes.