Marjolein Faber bezingt haar Kleintje

Het mooiste geschenk wat je als moeder/vader kunt krijgen is een kind. Een kind waar tegen je zegt “Give me your hand” en samen gaan we de wereld in en als ouder zal ik je beschermen.

Marjolein Faber een zangeres die al vele hits op haar naam heeft staan heeft deze woorden ook gezegd tegen haar “kleintje”. En laten dat nou ook de woorden zijn waarmee de Bangles de hit Eternal Flame mee begonnen.
Marjolein Faber is met die kennis de studio van Dave van Well in gedoken en samen zijn ze met een briljant resultaat eruit gekomen. ” Kleintje Jij”is de titel van de single en bezingt hoe een ouder over haar kind denkt. Op het Dutch Artist Music label zal deze week de single verschijnen en zal de clip die door Robert Vegt van RTV Mediaproductie donderdagmiddag vanaf 13.00 uur te zien zijn.
Marjolein Faber zal met deze single vele harten doen laten smelten en de verwachting is dat ze met deze single door vele radiostations warm zal worden ontvangen. Voor meer informatie over Marjolein en de ontwikkelingen rond de single volg haar via  www.facebook.com/marjolein.faber.75
“Kleintje Jij”is beschikbaar als cd – via de streaming en download portals.