MARCO DE VRIES KOMT MET AUTOBIOGRAFISCHE BALLED

Marco de Vries geeft “Altijd maar door” een nieuwe kans. Soms wilde ik zo graag dat ik mezelf kon veranderen. Mijn littekens niet meer voelde en ik kon genieten van iets kleins. Want ik vocht altijd maar door.

Om me staande te houden en alles dat kwam goed, dus ik bleef maar aan m’n toekomst bouwen. Dat zijn de eerste woorden van de indrukwekkende tekst die Frank van Etten schreef voor de uit Sneek afkomstige zingende stratenmaker Marco de Vries.

Het verhaal van zijn leven vertelde hij aan Frank van Etten van Melody Music Sound waar hij dit nummer mee heeft gemaakt. Het is een stukje van mijn leven dat we verwerkt hebben in deze ballad. Niet alles gaat zoals het hoort. Iedereen heeft wel eens iets meegemaakt die zich in deze tekst kan vinden. Dat blijkt ook uit de reacties die geplaatst zijn onder de clip. Met name de opmerking; Een fantastisch mooi nummer en wat een ontroerende tekst. Zo hoort een nummer ook te zijn. De tekst houdt het nummer sterk overeind en de manier hoe Marco het gezongen heeft is indringend en gevoelig. Kortom een top 10 klassering in de Nederlandse Top 30 verdient die zekers”. Marco de Vries uit Sneek is al vroeg begonnen met zingen. Vroeger zat hij thuis naast de radio de liedjes mee te zingen. Later volgden er wat optredens in cafés en voetbalkantines, en zo is het begonnen. Toch heeft Marco op een geven moment het optreden even op een laag pitje gezet. Om er nu weer voor de volle 100% voor te gaan.

Met deze single “Altijd maar door” geeft hij ook aan te werken aan zijn carrière, want Marco de Vries is een vechter, als hij iets wil dan gaat hij ervoor. Met dit mooie nummer hoopt Marco dat hij gehoord gaat worden op vele zenders door heel Nederland en België.