JOS BOSMA KOMT MET “ JIJ BENT MIJN ALLES“ ALS NIEUWE SINGLE

Jos Bosma uit Leiden timmert flink aan de weg want na “Want Zij” en “Bekijk ’t Maar” en ‘Ik Ben Je Prooi’ en” Voorbij “ komt hij alweer met zijn 5e single “Jij bent mijn alles”.

Mijn nieuwe single gaat over dat mijn vrouw en ik een hele nare periode achter de rug hebben die elke relatie wel eens heeft. Ik was heel veel met mijn eigen bedrijf bezig en daarnaast ook veel op pad om optredens te doen. Wij verloren elkaar daardoor een beetje uit het oog.. Maar gelukkig hebben wij elkaar weer gevonden en zijn wij er sterker uit gekomen dan dat we ooit waren! Op dat verhaal zijn Frank van Etten en ikzelf aan de slag gegaan met het nummer “Jij bent mijn alles” wat speciaal is gemaakt voor mijn vrouw. Zij houd echter niet van Nederlands talige muziek en is meer van de rock muziek, vandaar de stevige drums en jankende gitaren in het nummer.

3 jaar geleden ben ik pas begonnen met zingen na aandringen van een goede vriend, dus ben ik enorm trots waar ik nu sta. Mijn doel is leven van dag tot dag en ben gezegend met veel optredens en de steun van de mensen om mij heen. Ik zit alweer vol nieuwe ideeën om verder in dit jaar samen met mijn team, vaste producer en vaste plugger aan de slag te gaan!’

“Jij bent mijn alles” is nog maar een voorproefje voor wat komen gaat dit jaar, aldus een super trotse Jos Bosma .