Joop Obama maakt lied voor Annemiek (nieuwe aflevering Boer zoekt Vrouw)

Toen zanger Joop Obama van de band Joop Obama & The Presidents in september 2019 de uitzending van Boer zoekt Vrouw zag met daarin boerin Annemiek was hij meteen verkocht.
Joop was op slag verliefd en hij besloot te schrijven. Maar een brief schrijven is niet het sterkste punt van de zanger van een band. Een lied maken wel! Dus samen met de andere bandleden werd een nieuw nummer geschreven. De titel werd (hoe kan het ook anders..) Annemiek.
Het lied werd opgenomen en als brief verstuurd naar de redactie van Boer zoekt vrouw. Helaas was de reactie negatief en nu zit Joop Obama met een onbeantwoorde liefde en een kleine kater.  Er is inmiddels een lichtpuntje. In de vooraankondiging van Boer zoekt vrouw voor de uitzending van a.s. zondag 22 februari wordt een fragment getoond van het ingestuurde liedje. Zou het misschien dan alsnog goed komen?
https://www.facebook.com/150505938305116/posts/2930894546932894/
Vooruitlopend op de uitzending van a.s. zondag is besloten om de single maar alvast uit te brengen vrijdag komt de clip uit op youtube!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .