John Enter scoort met internationale carnavalskraker

Hij is de man van drie haren op mijn borst en vele andere hits. Ieder jaar met carnaval weet hij ons weer te verrassen met een spraakmakende song en zo ook dit jaar. Na het internationale succes van PARTY ( in ons land bekend als ’t Woonskip hij ligt in de haven) in Australië – Canada- Duitsland – Noorwegen en Frankrijk is het nu de Duitstalige landen waar John Enter succes heeft.

BIERWALZER prijkt in vele lijsten in Duitsland – Oostenrijk en Zwitserland en ook in Nederland staat het nummer in de carnavalshitparade. Het betekent dat er een drukke tijd voor John gaat aankomen want zijn agenda staat (bijna) vol voor de komende weken. Optredens in 4 landen en hij geniet ervan. “Het is een droom die uitkomt” aldus John. “Ik had nooit verwacht dat mijn songs de internationale hitlijsten zouden gaan halen. Het is iedere dag een meer dan prettig gevoel als ik de mail box open en zie dat er weer vele playlisten binnen zijn gekomen uit andere landen waarin mijn single staat.” Vervolgt hij met een lach op zijn gezicht. John Enter de man bekend van het blauwe petje en zijn nooit aflatende enthousiasme is ook al weer druk met de opvolgers bezig. Het doel is om een drietalige single uit te gaan brengen maar of dat gaat lukken is nog even de vraag. Op die vraag komt spoedig antwoord en dan zal hij het openbaar maken via zijn facebook pagina www.facebook.com/john.enter.9