Johan Rensen brengt tweede solo single uit.

Johan Rensen brengt alweer zijn 2e solo single uit. Na Ik Ben Het Waard heeft hij nu opvolger ‘Niemand kon mijn ogen lezen’ uitgebracht. Het lied is weer geheel gebaseerd op een stukje geschiedenis uit zijn leven.

Hij vertelt in het nummer hoe een deel van zijn leven is geweest. Heel veel radiostations toonden al interesse voor het nummer en hij wordt geweldig ontvangen bij het publiek.

Het nummer is heel herkenbaar voor mensen die in een soortgelijke situatie hebben gezeten of er nu nog juist in zitten. De productie is onder gebracht bij label: Leico Music van onder andere Peter Lahaye die ontzettend blij is met het resultaat. De tekst is geschreven door Chris Cohen. Johan hoopt met dit nummer weer een kant te laten zien die mensen niet van hem kennen en hiermee een mooi verhaal te vertellen aan de mensen.