Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label.

Johan Moreno kwam Ronald Visch (RHB) al diverse malen tegen op de werkvloer. Bij diverse optredens, TV-en Radio opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken ze gezamenlijk over muziek gerelateerde zaken.

Dat deze gesprekken een vervolg zouden krijgen was al langer duidelijk. Er was een wederzijdse klik aanwezig en er werd onlangs dan ook een afspraak gepland m.b.t. afspraken, de te bewandelen weg en zaken rondom de nieuwe single.

Johan Moreno:
De naam van Rood-Hit-Blauw produkties zingt rond in het circuit en na ons gesprek snap ik dat volkomen. We hebben een leuk en duidelijk gesprek gehad waarin ik me welkom voel als artiest. Ik denk dat we gezamenlijk goede stappen voorwaarst kunnen zetten en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.

Ronald (RHB):
Ik ben verheugd Johan in de Rood-Hit-Blauw ‘stal’ te verwelkomen.
Ik ben Johan Moreno al vaker tegengekomen en nu zijn er goede afspraken gemaakt. Johan is een enthousiast persoon die al de nodige ervaring heeft in de muziekindustrie. Het is altijd fijn als een artiest zelf weet wat hij wil en daarbij de nodige ondersteuning en support krijgt van zijn achterban.

Binnenkort volgt meer nieuws over ‘Johan Moreno”