JARIGE BEN CRAMER BRENGT NA 8 JAAR “ZONDER JOU’ OPNIEUW UIT

In 2012 schreef Tom Bakker, de zoon van de succesvolle Songfestival tekstschrijver Dick bakker (Ding A Dong van Teach-In), het prachtige lied “Zonder jou” voor Ben Cramer.

Dit lied werd speciaal geschreven om mee te doen met het Nationale Songfestival met als doel om de inzending voor het Eurovisie songfestival namens Nederland te worden.

Op de dag dat iedereen een lied kon afgeven bij het AVRO/Tros gebouw in Hilversum, stapte ook Ben Cramer op zijn motor om daar zijn liedje “Zonder jou” af te geven. Bij aankomst in Hilversum was er een enorme drukte, diverse camera ploegen waren aanwezig, en dat allemaal voor de inzending die Gordon bracht. “Ik kom aangereden en mensen die mij herkende vroegen, hey Ben doe jij ook mee ? Waarop ik antwoorde van; Nee hoor ik was lekker aan het rijden met de motor. Ik wilde toen niet het persmoment van Gordon verprutsen en zelf aandacht vragen, dus ben ik lekker doorgereden. Het liedje heb ik later aangeboden maar kwam er helaas niet door” aldus Ben Cramer.

17 Februari 2020 gaat de boeken in als een bijzondere dag, want op zijn 73ste verjaardag is het eindelijk, na al die jaren, de tijd daar om het nummer “Zonder jou” uit te brengen. Ik zong dit nummer vaak en altijd riep men; Wat een mooi nummer, waarom breng je dat niet uit. Het nummer zit vanaf het begin al vol in een up tempo, wat naar het einde een grote climax krijgt, zoals Ben Cramer zelf zegt, een groot orgasme.

Kort geleden plaatste iemand de clip van het lied op Facebook, er kwamen zoveel reacties op dat dit niet onopgemerkt bleef en bereikte ook Ben Cramer. Ben Cramer besloot het nummer op facebook te plaatsen en wist niet wat er gebeurde. Facebook ontplofte zowat, dus hebben we besloten het nummer landelijk onder de aandacht te laten brengen.

Speciaal in dit bijzondere jaar waar Nederland het Eurovisie Songfestival organiseert kom Ben Cramer dus met zijn inzending van 8 jaar geleden “Zonder jou” .

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .