Het carnavalslied die je wist dat zou komen: ‘Een bordje minder, Leontien’

Het kon niet uitblijven: een carnavalsnummer over Marco en Leontine. Hans van Erp en René van Rooij, beter bekend als het Brabantse duo Pap en Pudding, en hun geluidsman Geert School kregen zondag ineens een ingeving en een paar dagen later was hun carnavalshit geboren: ‘Een bordje minder Leontien’.

Credits ; Cor Bouma Omroep Brabant;

Voor de gelegenheid heten de drie mannen uit Oss en Herpen nu even Trio naast het potje. Dit om aan te geven dat het om een eenmalig ding gaat. En ‘naast het potje’ verwijst natuurlijk naar de scheidingsperikelen van het showbizzpaar en de affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond.
“Eigenlijk wilden we het nog geheim houden”, vertelt Hans van Erp van Pap en Pudding. “Maar blijkbaar is dat lastig.” Het nummer werd afgelopen zondag bedacht in de auto tussen Haps en Oss na een optreden. “Toen hadden we ineens wat ideeën voor dit nummer. Dan heb je een paar regels en dan heb je ineens een liedje. We willen er niet mee shockeren. Het is gewoon een leuk liedje geworden, vinden we.”
Het liedje werd zondag bedacht en dinsdag ingezongen en op Youtube gezet. Het is nog niet heel veel bekeken, maar dat zal zeker veranderen. Het gelegenheidstrio wil met carnaval optreden met het nieuwe nummer.