HARRY VERBEUCKEN – NU BEN JIJ VAN MIJ

Apentrots is Harry Verbeucken op het feit dat zijn in 2017 uitgebrachte track ‘Heel Mijn Hart’, z’n eerste welke landelijk in de release ging overigens, al bijna 140.000 keer is gestreamed op Spotify.

Bedenk daarbij dat deze van oorsprong Brabander maar in Beekbergen gehuisveste zanger, aanvankelijk helemaal niet dacht dat hij geboekt zou gaan worden als artiest. In 2014 en in 2015 nam hij achtereenvolgens de liedjes ‘Zonder Jou Ben Ik Alleen’ en ‘Als Jij Maar Van Me Houdt’ op. Maar puur voor de hobby!

Ondertussen weet de bijna 30-jarige Harry wel beter.. zijn liedjes worden volop gewaardeerd en met 2.000 luisteraars per maand op het hierboven genoemde streamingkanaal, is hij dan ook hartstikke blij. Onlangs schoof hij aan bij Frank Verkooyen om in diens studio in Breda de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Alleen Helena’ in te zingen. Dat is ‘Nu Ben Jij Van Mij’ geworden op een door Femke Reuver geschreven tekst met Gloria Gaynor‘s ‘I Will Survive’ als vertrekpunt. De discoklassieker, uitgebracht via Nationale Artiesten Parade, is in een pakkende en eigentijds muzikaal jas gestoken. Naast de track zal vanaf 19 februari ook een bijpassende videoclip te zien zijn via de bekende kanalen.