Guus Bok geeft Tropicana Concert

Een primeur voor Rotterdam: een muziekconcert in het oude zwembad Tropicana. De Nederlandstalige popartiest Guus Bok zal er samen met zijn 7-koppige liveband een concert geven van ongeveer 1,5 uur.

 

Hierbij spelen zij eigen muziek, waaronder de klassiekers ‘Nadien’ en ‘100%’, maar ook 5 nieuwe nummers van zijn nieuwste album dat dit jaar zal verschijnen.
Het oude Tropicana zwembad staat bekend als een rauwe, Rotterdamse locatie. Deze staat geheel in het teken van duurzaamheid, iets wat Guus aan het hart gaat en ook regelmatig promoot. Het voormalige zwembad is nu de thuisbasis van BlueCity, een ‘broedplaats’ voor duurzame start-ups met innovatieve ideeën. Ook tijdens de show zal het duurzame karakter van de locatie merkbaar zijn door een duurzaam drankje aan de bar, zoals een biertje van Vet&Lazy of limonade van lokale wildpluk, én de inmiddels nationaal bekende bitterballen van rotterzwam. Er zijn zowel staan – als zitplaatsen.
Guus is in Rotterdam en omgeving bekend van het lied ‘Rotterdam Leeft In Mij’, Rondje Rotterdam en de RET reclame. Ook was hij 1,5 jaar de huisband van het TV-programma ‘De Eretribune’ van FoxSports.
Niet alleen de locatie is bijzonder, ook de manier van prijzen is anders dan anders. De zanger hanteert een “pay what you want” principe: de entree is gratis en de bezoeker kan na afloop bepalen hoeveel hij/zij wil betalen. En dat kan niet alleen ouderwets met contant geld, maar ook via een zelf in te vullen bedrag via een Tikkie.
Het concert zal plaatsvinden op zondag 5 april om 15:15. Wil je dit niet missen? Reserveer dan nu een plekje via deze website!