GERS PARDOEL – IK SLAAP NIET MEER

Zowel Nederland als Belgie zijn met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn ‘Bagagedrager’ gesprongen. Sinds 2009 scoort hij hit na hit en worden zijn nummers meegezongen door jong & oud.
Gers werd populair door zijn succesvolle samenwerking met the opposities op de single ‘Broodje Bakpao’. Deze hit werd nog vervolgd door vele andere meezing hits, zoals ‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’, ‘Zo Bijzonder’, ‘Zomer’ en ‘Nooit Meer Een Ander’

In België is hij bij het grote publiek vooral bekend geworden door zijn deelname aan “Liefde voor muziek 2017”, met als exponent zijn hit ‘Zo Bijzonder’. Zo populair dat hij zelfs 3x de Lotto Arena in Antwerpen heeft uitverkocht. Ook 18 april 2020 geeft hij opnieuw een spetterend concert in de Lotto Arena. En vanaf 7 februari is Gers weer te zien als coach in het populaire programma ‘The Voice Kids’ op VTM.
Gers laat zich door niemand van de wijs brengen. Hij maakt muziek om een goed gevoel te krijgen en zijn creativiteit in te stoppen. Als andere dat waarderen is zijn missie geslaagd.

Afgelopen najaar toerde Gers met zijn liveband langs de popzalen. Op 18 april 2020 zie der Gers terug in de Lotto Arena met een gloednieuwe liveshow.
Speeldata vind je terug op http://www.gerspardoel.nl