FEESTGEVAAR maakt dikke Apres-ski versie van: ”Zij weet het”!

Een hele dikke Apres-ski versie voor de dj’s en feestkroegen van de megahit “Zij weet het” waarmee Tino Martin definitief doorbrak!
De Apres-ski act “Feestgevaar” bestaat uit 2 jeugdvrienden die samen al heel veel ervaring hebben in de muziekwereld.

Als zanger en geluidsman staan ze wekelijks op grote en kleine feesten in heel Nederland met een groot en veelzijdig repertoire. Samen hadden ze al een tijdje een ludiek idee om samen eens een feestplaat te gaan maken. De 2 liefhebbers van vette Apres-ski muziek klopten aan bij multi-producer André Kooiman die voor het tweetal een hele dikke Apres-ski versie maakte van de megahit “Zij weet het” waarmee Tino Martin definitief doorbrak. Na het horen van het eindresultaat raakten de twee zo enthousiast dat ze besloten hebben het nummer ook uit te brengen.
De single “Zij weet het (Apres-ski)” is vanaf Januari 2020 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze dikke feestversie van deze megahit heeft FEESTGEVAAR een potentiële Apresski hit in handen, die ongetwijfeld te horen is tijdens de aankomende carnavals periode en in de vele kroegen in de populaire wintersport gebieden!