Dick, de jongste trucker brengt 4e single uit.

’t Loo – Oldebroek – Slechts een jaar weet Dick menig trucker te raken met zijn truckers liedjes. Een jonge ’trucker’ die zelf uiteraard nog geen rijbewijs heeft, maar nu al wel weet wat hij later worden wil; truckchauffeur. En wat wil je dan als truckchauffeur nog meer?

de vrijheid, lekker rijden en mooi weer. Daar zingt hij over in zijn nieuwe lied, geschreven door inmiddels zijn vaste schrijvers team John Collee en Arjan Venemann. De trein of in dit geval de truck dendert maar door in Nederland, want Dick weet van geen stoppen. Na het overweldigende succes van ‘Gewoon een trucker’ in het begin van 2019 met landelijke media aandacht en deelname aan diverse TV panels / programma’s, kan hij er weer een nieuwe song aan toevoegen. ‘Wat wil je als truckchauffeur nog meer’, is nu te zien op YouTube en te streamen op Spotify.