DEBUUT SINGLE MET OPZWEPENDE MUZIEK VAN PATRICK VAN BREEMEN

Patrick van Breemen uit Waalwijk komt met zijn debuutsingle “Omarm me verwarm me” een lied waar je niet bij stil kan blijven zitten, opzwepende zwoele klanken met een mooi ritme, een lekkere dansplaat gemaakt door het team van Melody Music Sound.

Van kleins af aan ben ik al omringt met muziek door familie die allemaal gitaar speelde en in bands zaten ik zelf speelde op een keyboard maar zingen deed ik toen nog niet dat is pas echt nu iets van de laatste jaren Ik ben begonnen met het zingen in het café tijdens een karaoke avond als geintje, en begin 2018 ben ik een keer in een studio geweest en vond het steeds leuker worden. Daarnaast heb ik in de zomer van 2019 meegedaan aan een talenten jacht van Mega Holland XXL en daar heb ik de publieksprijs gewonnen en mocht ik mee doen op het grote podium met 11 artiesten, waaronder O.a. John West, Wesley Klein, Jeffrey Heesen en Sieneke optraden en zo is het balletje gaan rollen. Ik ben in contact gekomen met Melody Music Sound en hebben dar mijn 1e single opgenomen met de titel “ Omarm me verwarm me” dat is wat hij ook doet met zijn vrouw Wendy.

Ik werk dagelijks met veel plezier als diesel monteur bij een bedrijf die motoren reviseert van rollend materieel, ik werk voor dit bedrijf in Rotterdam waar men onderhoud pleegt aan locomotieven en de motoren inbouwt.

Maar mijn doel is om met veel plezier muziek te mogen maken en het begin is er dus met “Omarm me verwarm me” Ongetwijfeld gaan wij nog veel horen van Patrick van Breemen.